Lämna en kommentar

Demonstration mot Israel 22/11

För bara några veckor sen stoppades åter det fredliga försöker att bryta Israels blockad mot Gaza som svälter Gazas folk och försätter dom i isolation och misär. Mot rådande internationell lagstiftning och för att upprätthålla en vidrig blockad så bordade Israel åter båtarna i Ship to Gaza-convoyen och avbröt båtarna fyllda till bredden med resurser som skulle ha kommit Gazas folk till gagn.

Med anledning av detta bestämde sig SSU och Ung Vänster att kalla till en demonstration mot Israel som planeras äga rum 22/11 (Torsdag) 17:00 för att tillsammans med andra kritiker höja våra röster och belysa det förtryck som pågår mot Gazas folk. SUF blev inbjudna för att vara med och demonstrera och hålla tal, självklart tackade vi ja.

Idag bombar Israel åter Gaza och står redo att storma Gaza med marktrupper. Idag kräver Israelisk fanatism åter Palestinska liv och vi kanske står inför ett nytt massmord av Palestinier. Demonstrationen var träffsäker och viktig för en vecka sen, idag är den mer relevant än vad någon av oss kunde ha befarat.

Visa din solidaritet med Palestinas folk och kom på demonstrationen. Se det som en markering eller som ett steg i en kamp för ett fritt Palestina. Var med och visa att vi är många som aldrig kommer att ge upp mot den sortens repression som Israel idag utövar mot Palestinierna. Kom ner till torget och ta ställning mot ett av dom vidrigaste förtryck vi någonsin lärt känna!

Filmgruppen(R) bjuder samma kväll in till visning av dokumentären Tears of Gaza som spelades in under den senaste Israeliska terrorvågen som krävde 1400 Palestiniers liv. Vi rekommenderar den starkt till alla som av någon anledning inte känner medlidande med det Palestinska folket idag och till alla som gör det för att påminna oss om att vi aldrig får ge upp.
Vi ses på Torsdag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: