1 kommentar

Organisera dig

Vår dröm är att alla ska organisera sig för att ta tillbaka vårat samhälle från överklassen, för att bygga solidariteten och för att uppnå jämlikheten. Vill du kämpa för att jämna etablisemanget med marken? Vill du krossa patriarkatet? Vill du fucka onda arbetsgivare och skapa en trygg livssituation för alla?

Då vill SUF Eskilstuna gärna att du gör det med oss! SUF är en organisation som formas av dess medlemmar. Vill klubbens medlemmar att vi ska blockera Mc Donalds i protest mot deras arbetsmiljö så gör vi det. Vill klubbens medlemmar att vi ska organisera demonstrationer mot Reinfeldts vidriga regerings verksamhet så gör vi det. SUF Eskilstuna formas av dess medlemmars vilja och vi vill att du ska vara en av dem medlemmarna.

Kampen mot borgerligheten, mot överklassen och mot förtrycket upphör inte förs vi segrat och förs den sanna solidariteten är vunnen. Kriget mellan klasserna har bara börjat och SUF Eskilstuna hoppas att du är redo att välja sida och börja kämpa redan idag.

Tillsammans är vi starka!

Kontakta oss om du vill gå med så att vi kan bjuda in dig till ett möte eller om du helt enkelt vill veta mer. Efter två möten eller aktiviteter är du välkommen att gå med i klubben!

Det är dags att göra slut på förtrycket, kamrater, organisera er!

Annonser

One comment on “Organisera dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: